♥ Mors Dag!

Japp idag är det då Mors dag! Dagen har spenderats med Släkten, mycket trevligt.
Lite tidigare idag så har jag och Stephanie Johansson varit och vi hade det helt Gaalet skoj!
Tog även lite kort på varandra lite överallt! Fin Fina blev dem. Dagen avslutades i soffan under en filt med bästa lilla systern Amanda! (Jätte trötta)
Nu ska jag ta och sova! Godnatt och hoppas alla ni andra har haft en underbar dag just like me!
hon
jag
jag
123456

♥ Buss till Göteborg!

Ja nu sitter jag här på bussen på väg till Göteborg, tredje helgen i rad nu, Härligt!
Det hände en så himlans kul grej när jag gick på bussen! Jag gick längst bak för det var fullt och där satt en tjej o sov och jag tänkte att jag skulle sitta breve henne pga att det inte fanns någon annan stanns att sitta!
Så jag lutade mig fram och petade henne på axeln för hon hade sin data på min stol men vet ni vad hon gjorde då!!?
Hon flög upp och skrek JÄTTE högt.. hon blev helt enkelt vett skrämd! Hon betedde sig som om jag var på väg att döda henne! (mohahaha) Nej skoja lite.
Men iaf hon flyttade på sina grejer som låg i stolen så jag kunde sätta mig oså började vi snacka lite så där trevligt som man gör med en främmande människa! Haha.
Men nu har hon gått av i Borås och jag har satt kurs mot Nisse plattsen i Göteborg där min kära Mor eller Far kommer att stå ;)
Men nu ska jag ta och sitta lite på Facebook! Bloggar mera i kväll!
123456

♥ Måndag igen

Japp nu är det måndag igen och jag är hemma i Aneby efter att ha haft en underbar helg i Göteborg!
Har varit i Allum och så har vi grillat kött, varit vid båten o även ätit på donken, jaa jag har bara haft det underbart i helgen! :) Min bror Rickard har sprungit Göteborgs varvet i Lördags! Kul :)
Men just nu sitter jag i mitt rum och har rast och undrar va fan det är för fel på vädret!?? I morse var det strålande sol..sen blev det ös regn.. sen började det åska... och nu åskar det o ös regnar o haglar o allt! haglet är stora som ärtor! ... Det är då det konstigaste Maj väder jag varit med om på länge. Suck.
Aja nu ska jag ta och gå ut o traska tillbaka till dagiset i ösregnet! Hade gott.
uhij

123456

♥ Vår festen!

Trotts allt regn och den dumma åskan blev det en lyckad kväll med glada barn fröknar o föräldrar! Vi fick ha det inne i gympa salen och alla var så duktiga!
Jag hade verkligen jätte trevligt och stämningen var verkligen på topp trotts ovädret! Det gillar vi :) Sedan avslutades allt med att sitta på filtar och fika inne i gympa salen det var som ett mys kalas! Men nu är jag hemma igen och det har slutat åska! Dem andra sitter nere o äter mat o även jag ska äta lite mat sen när dem är klara! Sen blir det att packa inför göteborg i morgon och kanske även tvätta lite kläder om man hinner... kul! (not) Hoppas alla har haft det lika underbart som jag idag! kram Kram.
123456

♥ Åska!

Är det någon mera än jag som lagt märket till att det åksar ute!? Hela mitt hus skakar när blixten slår ner... kul!
Och snart ska jag gå bort till dagiset igen och förbereda inför vår festen.. detta kommer ju bli succé! Aja vi får la hoppas att åskan hinner försvinna nu under den närmsta timmen.  Jag bloggar mera i kväll och berättar hur det gick! Hade gott.
123456

♥ Sol och 22 grader!

Vilken underbar dag det är idag! Nu är jag hemma på min rast och jag ska även byta till korta kläder! Idag är det förskolans dag så vi har varit uppe på blåklinten och firat den tsm med dem! mycket trevligt var det, vi sjöng sånger och hade hur trevligt som helst! Idag hade jag inget smink på mig när jag gick till jobbet och alla barnen sa.. Erika det är ngt som är annorlunda med dig idag! haha dem är duktiga på att påpeka saker! :) Men som tur var va det inga som tyckte jag var ful eller så! :P Nu på rasten var jag ute med hundarna och jag fotade lite på bakgården efter jag hade varit ute på promenad med med loppan!
Haha klockren bild på loppan som solar medans Lillan leker med kopplet.
guh'
123456

♥ Godnatt

Nu ska jag ta och sova! Har varit ute och sprungit 3 km idag igen! Klarade det på 21 minuter.. med andra ord har inte bästa kondisen haha! Men det blir bättre med tiden! ;) I morgon är det vår fest och har varit iväg och köpt fika tilldet! mums. Här är en bild på mig och min lilla syster! Godnatt.
asjogvk
123456

♥ Vår?

Hej hopp! Nu har jag rast så är hemma och skördar lite på Country life och har även varit ute och gått med Loppan!
Tycker att det har varit så konstigt väder nu det senaste. Det är ju mitt i maj nu och vart är solen?! Vist idag har det varit varmt ute men det är ingen sol utan bara massa gråa måln. "Suck"  Idag har vi övat med barnen inför vårfesten som är i morgon. Dom är jätte duktiga! :) Sen efter jag har jobbat klart ska jag ut och springa 3 km i skogen, så får hoppas att vädret håller sig! Men nu måste jag dra mig! Hade gott.
kjl
123456

♥ Hemfärd

Idag gick jag upp lite extra tidigt för att vi skulle till Allum och shoppa! (Jätte kul!) Hittade lite smått o gott att köpa, bland annat en jätte fin tröja! Sedan så var jag även inne och köpte mors dag present till mamma, och så avslutade vi hela shopping turen med varsin glass som vi satt och mumsade på! "Gott" Men nu är jag påväg tillbaka till aneby igen efter att ha varit i gbg i 5 dagar. Har verkligen haft det toppen! Fått träffa familjen o alla mina syskon med deras familjer och även varit med Mamma och syster Camilla i deras lunch cafe o jobbat en dag! Jätte skoj! Men i morgon blir det det gamla vanliga igen jobb jobb jobb. Ha det bra så kanske jag bloggar mera ikväll om jag nu orkar det vill säga!
123456

♥ Lördags kväll

Hallå igen! Nu har jag haft lördags mys med Amanda, Jätte trevligt var det. Men nu har Amanda lagt sig och jag ligger här i sängen och bloggar lite!
Idag var min bror Rickard här på besök med Vilmer. Måste bara säga att han har blivit himlans stor nu och så är han ju så söt! En helt underbar brors son! hehe, O lite tidigare idag skulle vi ta oss en fika och dricka lite kaffe så hände det ngt tokigt med kaffe maskinen.. den visade error, Så dem fick ta upp manualen o allt o titta igenom den innan vi kom fram till vad felet var. Så simpelt som att stänga av den i 10 sekunder o sätta på den sen igen! Man var tvungen o göra det på knappen som satt bakom maskinen. haha Så vi fick vårat kaffe till slut som tur var. Sedan på kvällen åkte jag mamma o amanda till godis affären och köpte godis! Det gick på mycket.. samma visa varje gång! Förstår inte varför man inte kan gå igenom en hel godis affär utan att det alltid ska sluta med att man tagit mera godis än vad man hade tänkt sig. Aja jag har i allafall godis så det räcker ett tag. Sedan så har jag även fått kontakt med en gammal bekant kan man säga. Mycket roligt! kommer nog att berätta mera om det en annan gång, men nu ska jag ta och dra mig! Ska upp tidigt i morgon och åka till Allum i Partille o shoppa. Godnatt!
123456

♥ Soffan

Ligger här i soffan breve min pappa som tittar på hockey medans man själv är inne på facebook och spelar Country Life! Hehe.. jag har blivit en liten nörd? men snart ska man ha lite mys kväll tsm med bästa lilla syrran! så därför hinner jag inte skriva så mycket just nu utan jag får skriva mera lite senare i kväll! Ha det gott så länge! ♥
123456

RSS 2.0