♥ Påbörjat renovering

Japp nu har jag påbörjat min renovering här i bloggen men det kommer att ta ett tag innan den är klar för jag har inte varit ute med Elin och fotat än. Men vad tycks hittills? om ni inte ser någon förändring så uppdatera bara läsaren så bör den komma fram! Jag ska hoppa in i duschen nu så hinner inte blogga mera men kanske bloggar mer sen.

♥ Snus är äckligt!

Hej hopp alla frusna små människor där ute! Nu är jag hemma igen efter att ha varit ute på en jätte lång promenad med våran hund Ludde. Brr så sjukt kallt ute nu enbart 3 grader! Helt galet är det!
Usch det luktar väldigt äckligt hos oss nu pga att Adam min pappa håller på att göra eget snus så det stinker i hela huset! Håller typ på att spy när jag går ner i köket.. Blää! O värst utav allt är att detta ska han hålla på med tills i morgon så undra hur det kommer att gå o äta frukost då? Får la köra en klädnypa på näsan eller något liknande.
Jag kan ta och blogga mera om det i morgon så får vi se hur det gick med min frukost ätning! Haha.
Funderar ganska starkt nu på att be Elin fota lite bilder på mig och att jag sedan fixar en ny header inför hösten! Vore trevligt med lite förändring här på bloggen, den är way to sommrig för min smak just nu. Men det hade dock inte varit fel om det var sommar men det är det ju som sagt inte det längre.
Men nu ska jag ta och lägga mig i sängen! Ha det gott.

♥ Envis pojke

Hejsan! Nu sitter jag här och snackar i telefon med min envisa pojke! Vem är envisast utav oss....?
Jag såklart! Idag har min dag varit ganska seg, har inte orkat o tänka så har inte fått så mycket gjort. Men i morse så gick jag upp tidigare för min älskade Angelica varit ledsen så jag och Elin åkte till affären innan skolan hade börjat och köpte blomster buket och en choklad ask till henne o även ett litet kort där det stod hur mycket vi tyckte om henne! Hon blev jätte glad och det var ju det som var meningen! Förövrigt så har dagen varit seg! Är lite sne för jag kommer inte kunna träffa min pojk på ett tag nu för jag ska till Göteborg i helgen vilket ska bli JÄTTE SKOJ! Men sedan kommer vi inte träffas varken på måndag eller på tisdag för han ska ha bygg och jag ska ha hund hållning! Så träffar han inte förän på onsdag nästa vecka om jag nu inte kan vara med han en stund i morgon då vilket jag hoppas! Men nu ska jag ta och ringa några samtal och sedan gå ut och gå en sväng för mig själv! Ha det bäst kanske bloggar mera i kväll!

♥ Kallt!!

Japp nu var man hemma igen efter att ha varit ute och gått med älsklingen! Vi gick till vattenfallet och satte oss o bara allmänt myste. Det var dock väldigt kallt ute och väldigt mörkt när vi skulle gå ner för den hemskt långa trappan ner till vattenfallet.. Jag som är både mörkrädd och höjd rädd! Tummen upp för det! Men det var även väldigt trevligt när det var stjärnklar himmel o allt. Vi skrämde dock upp varandra ganska rejält.... eller nej jag och han skrämde upp mig! Han var inte rädd utan det var jag som var det! Haha tuffa Erika.. eller inte! På hemvägen såg jag även önskestjärnan så nu har jag önskat en jätte bra grej! Men jag kommer inte berätta vad det är för då kommer det inte att gå i uppfyllelse. Men nu fryser jag så tänker krypa ner i min varma säng ist för att sitta här o skriva! Ha det bäst och godnatt!

♥ Tisdag

Hejsan! Denna dagen började inte bra alls... Jag gick upp på morgonen som vanligt o gjorde mig i ordning och sen gick jag vidare till skolan. När jag väl var framme i skolan så var det första läraren sa: Erika vad gör du här!? Du ska inte vara här utan du har sovmorgon idag! Vi har flyttat på lektionerna för din skull så att du ska kunna ha sovmorgon på tisdagar. Jo men vist det är ju jätte bra.. om någon hade berättat det för mig! Jahopp... så min morgon spenderades på en stol i skolan där jag i princip dog! Men sen blev det roligare för då skulle vi ha lin föring med hundarna på brukshunds klubben och det gick jätte bra! Fotade även lite på hundarna som var med idag. Har även träffat den hunden som jag ska jobba med nu dessa 3 åren! Lotta heter hon och är 3 år gammal Golden. På idrotten så gick vi ut med hundarna i skogen på 3 km spåret! Det har verkligen varit skoj idag förutom den stunden på morgonen då! Men nu sitter jag på mitt rum med älsklingen som leker med Loppan! hihi, ska nog ge honom lite mera uppmärksamhet nu! Här kommer lite bilder ifrån idag! Kram Kram
uij

♥ Höst väder

Jahopp nu var den riktiga hösten här med massa blåst och kalla morgonar, Jippey vad skoj! Eller kanske inte... Men iaf nu sitter jag här med blött hår! Har nämligen precis badat! Mys Mys. Idag i skolan trimmade vi en utav jack russel hundarna som heter Hanna! Hon blev jätte fin när vi äntligen var klara. I morgon ska vi ut till brukshunds klubben och träna lite! Ska bli jätte kul! Men nu måste jag tyvärr ta och plugga har läxa i ekonomi till i morgon! Hade bäst!

♥ Bowling o Fika

Hej hopp alla glada små flickor o pojkar där ute! Idag så har jag bowlat med klassen! Det var himla roligt och jag var nästan duktig! Jag fick sammanlagt 518 poäng. Jag var ganska klantig för en gång så slog jag i klotet på min häl! Ajjj.. Men jag o Ida fick iaf ett gott skratt! Senare efter att vi bowlat så var jag med Linus o Robin i Eksjö. Vi gick och fikade på Princess och hade det allmänt trevligt sen drog vi hem till Linus o tittade på film o hockey! Min duktiga bby spillde ut saft över hela bordet idag igen men denna gången kom det ingen saft på mig vilket var tur eftersom jag inte hade något klädes byte! I morgon blir det nog att vara med Linus igen, Trevligt! Men nu ska jag ta och lägga mig o sova lite, skola i morgon igen! Puss o Godnatt

RSS 2.0