♥ USA - Fort lauderdale

Hej igen! Det var länge sedan jag blogga men det är för att jag har inte haft tid att sitta ner och skriva, hehe.
Men jag ska förklara lite snabbt vad som hänt den senaste tiden inför usa o allt.
Allting började kl 01.30 i aneby då vi åkte bil upp till Stockholm, Arlanda. Jag halv sov hela vägen så det gick rätt snabbt. Inne på flygplatsen gick allt bra ända tills vi fick veta att Bettan hade skrivit att jag var spanjor-.- så vi fick stå där i ca 2 timmar! När vi kommit förbi säkerhets kontrollerna o det så åt vi frukost och tittade lite i affärerna som fanns där.
Sedan så fick vi veta att vårat plan var 1 timma försenat pga ett vulkanutbrott på Island. Men vi kom iaf iväg, fast vi fick ta en omväg ner över Europa och flyga över Paris och sen upp över Canada pga aska i luften från vulkanutbrottet, sa dom. Vi fick också mellanlanda på New Foundland och tanka, något vi egentligen inte skulle gjort. Vi var då ganska mycket försenade, men de lovade att de skulle boka om oss på ett annan plan till Orlando från New York där vi skulle byta.
Vi landade i New York 4 tim försenade. Vi fick gå igenom nya säkerhetskontroller innan man fick sina väskor, det gick bra, men sen kom en hund och luktade på våra väskor ihop med en polis och då var det STOPP!!! Hahahahaha... hunden kände att vi hade frukt i våra väskor och det fick man inte ha så då fick vi gå igenom en kontroll där de kollade igenom allt i våra väskor, de bara rev ut allt o sen fick man packa ihop själv.....blääääh!!!!

Iaf, vi kom ut genom tullen efter lite besvär, men då kom nästa överraskning... nu fick man stå en timma i kö för att få veta vilket flyg vi skulle få åka till Orlando o hej å hå, efter en timma i kö fick vi veta att vi inte fick åka alls, utan vi fick vänta tills morgonen där på :(

Men flygbolaget var snälla och fixade ett rum till oss på ett hotell. Men allt var kaos pga vulkanen så alla hotell var fulla och ingen kom någonstans, det var nu vi förstod vilken tur vi hade haft som överhuvudtaget kom iväg! Hade vi valt ett lite senare flyg så hade vi varit kvar hemma än!! Vilken katastrof det hade varit!!!

När vi vaknade morgonen där på så gick vi upp o åt frukost sedan begav vi oss till flygplatsen och åkte till Orlando. Vi fick ett jätte fint hus med pool och allt o vi bodde där i 2 dagar och var på disney och solade o badade.. ja hade det allmänt skönt bara. Träffade även två tanter, Rose o Ruth som är gamla bekanta till Bettan som var hel goa! båda något på 80 år och de körde bil som om de vore 25 o jätte pigga o glada! haha älskar dom tanterna! :)

Nästa stopp blev i fort lauderdale där vi är nu. Även detta hus var jätte fint med pool o allt. Här har vi shoppat loss med Rose o Ruth och så har vi Shoppat med bara familjen. Sedan så har vi varit på Miami beach (cool) och även på Daytona speedway! Adam körde bil där och även Bohm fick åka fast med ett proffs! ;D Annars har vi bara tagit det lugnt och levt livet i solen och poolen.

Idag så har Rose o Ruth varit hemma hos oss o vi har ätit lunch tsm och på kvällen när de hade åkt hem hade vi Pool party haha skojigt. Det var även e Leguan som sprang på våran tomt idag och la sig på våran brygga! Jätte fin var den. Men just nu ligger jag här i min säng och mitt hår luktar klor. Haha 
Godnatt!

jnk

ui

iunhjol
123456


♥ Lördag Kväll

Tjingeling! Nu har jag precis kollat på film med familjen o Nina. Tidigare idag så tog jag ett mysigt och avslappnande bad, känner nu att jag verkligen behövde det.
Min dag har varit ganska lugn o händelselös förövrigt, "väldigt skönt". Har tittat igenom mina bilder på datan och hittade ett på våran gamla hund Minna när hon vilar ovanför trappan (så himla söt!) Nu bor hon i dalarna någonstans och drar släde och har det jätte bra, men saknar henne väldigt mycket!

12345
123456

♥ Solsidan

Tjingeling! Nu har jag precis fått massage utav Caroline så himla skönt. Jag har även börjat att packa lite smått inför resan. Kul Kul Kul. Sedan så var Toffe och Mia på besök över middagen och de gjorde oss även sällskap vid Talang och Solsidan. 
Tyvärr var det sista avsnittet för den här säsongen utav Solsidan men GU' så jag skratta!
Min favorit var såklart:
- Du kanske vill ha lite bullfitta?
- Öh, ursäkta?
- Ja du kanske vill smaka lite bullfitta?
- Öh..
- Bulle
- Jahaa, bullfika! 
- Ja precis.

Hahaha, älskar solsidan!

Men nu ska jag dra mig bloggar mera i morgon! ♥

123456

♥ äntligen fredag!

Ja nu är det fredag! Så himla skönt! Men jag har dock inte slutat än utan har bara rast. Igår så gjorde jag ännu en bild i photoshop men den blev klar mycket sent så jag hade inte tid att lägga upp den. Vi vägde även väskor igår inför USA resan. Bara 5 dagar kvar! Ikväll blir det nog mest att ta det lugnt och njuta av den kommande helgen. Men nu hinner jag inte skriva mer. tjingeling.

Före
aoefj

Efter

rtyu
123456

♥ Premiär

Hejsan! Rast Rast Rast nu då och som vanligt spenderar jag den här. I morse så var det jätte stressigt. Jo det började så här, jag brukar alltid ställa klockan på 06.30 och snoza 3 gånger tills klockan är 07.00. Men i morse måste jag ha tryckt på fel knapp för den snozade inte utan stängde av sig så jag vaknade utav mig själv 07.20 och fick stressa runt som en galning för att hinna med allt och så skulle jag följa mina småsyskon till fritids men som tur var så gick allt bra. På förmiddagen så var det Filmtajm och sedan grillade hamburgare ute! Lite premiär för mig, 2010 första grillning blev det, Mysigt!
Nej men nu ska jag ta och gosa lite med Loppan o sedan så ska jag tillbaka till dagiset igen. 


123456

♥ Photoshop - Strand

Nu har jag suttit och gjort en bild i photoshop, blev rätt nöjd med den men har fått riktigt ont i ryggen nu pga att jag har suttit så dåligt och så hade jag ont i ryggen redan innan. Men om någon är ledig i helgen så får ni gärna komma och ge mig massage, Haha.
I morgon blir det lite film på dagis, så mysigt! Men nu ska jag sluta babbla och vara social med resten av familjen istället.


Före:
iasojf

Efter:
spofj

123456


♥ Sudda Sudda

Ja nu har jag rast igen då! Idag har vi varit ute i skogen lite vilket inte är det roligaste men det var faktist rätt okej. Just nu sitter jag och försöker lära mig låten sudda bort din sura min haha. Tänkte att det vore kul att sjunga den med barnen men jag kommer ju själv inte ihåg så mycket mera än ref så övar nu.
Har hittat några jätte roliga frisyrer på internet! Men tror dock att det är lite photoshop inblandat.

3qwtfg


sdgrd

Nu ska jag ta och gå tillbaka skriver mera ikväll.

123456


♥ Ont i ryggen

Har precis fått massage utav min lille bror för jag har jätte ont i ryggen, tyvärr hjälpte det ju inte så mycket för jag har ff jätte ont.
Efter dagis idag så hände det inte mycket alls var alldeles för trött för att engagera mig i något, har suttit o experimenterat lite i photoshop oså har ja smakat lill brorsans nybakta negerbollar, *Mums Mums*
Nej nu ska jag dra mig till sängs eftersom jag åter igen ska upp tidigt. Får la glädja mig åt att jag snart åker! Fast då kommer jag nog inte kunna blogga så mycket tyvärr men whatever :)
Roliga ORD idag:
Dagis=barnehage (på norska)
123oafj

123456


♥ Inget påsklov

Ja det är sant, jag har inget påsklov så när alla ni andra har latat er och sovit länge på morgonen så gick jag upp kl 7!
Men nu har jag rast och sitter hemma vid min data o bloggar, det är faktist väldigt vanligt att min rast går ut på att blogga och gå ut med hundarna förstås.
I helgen tog jag lite kort på min systerdotter riktigt fina blev dem. Här är en av korten.
oajfs
Jag ska snart gå tillbaka till dagiset och det blir att vara ute o leka i solen. På tal om ingenting så har jag funderat lite på att börja sälja blogg designer lite fram över, får se hur det blir med det.
Men nu ska jag dra mig! Bloggar mera ikväll igen.

123456

♥ Godnatt

Nu är jag i Aneby igen! Ska upp och jobba i morgon så ska sova nu. Här kommer en bild på en av tårtorna min syster hade gjort.  Skriver i morgon igen!

olaf


123456

♥ Söndag

Hejsan! Sitter vid datan nu och lyssnar på musik. Har haft fullt upp så har inte hunnit blogga ngt. Mina kusiner o min farbror från Norge var och hälsade på i fredags sedan så hade vi påsk firande hela lördagen vi var 19 pers, fullt hus liksom. Vi åt en massa god mat och sedan så hade även påskharen varit här så jag fick ett ägg, haha. Oså åt vi påsk tårta som min syster Camilla hade gjort, bilder kommer upp sen. På kvällen blev det sällskaps spelet: Med andra ord! Gu' va vi skrattade. Jag hade helt enkelt jätte trevligt! Men nu ska jag dra, bloggar kanske mera sen.

asdlj

 

123456


♥ Mot gbg!

Hejsan alla blogg läsare!
Nu sitter jag här på bussen och är på väg till Göteborg. Ska nämligen fira påsk där tsm med Mamma Pappa alla mina syskon o deras familjer. Det ska verkligen bli jätte trevligt. 
Är det någon mera än jag som har stora förhoppningar om en solig påsk?  Nu skiner solen iaf, några få enstaka moln men det är inte så farligt. Kommer ihåg en påsk från när jag var liten, det var jätte varmt ute och jag hade linne o shorts på mig. Det var så varmt att vi skulle äta ute. Innan vi skulle äta så satt jag och gunga och då blev jag stucken av en geting i arm vecket (stavning?) det var jätte hemskt tyckte jag haha, och "påsk haren" hade gömt min brors ägg på hans balkong. Minnen minnen, men en sådan påsk vill jag ha i år! Sitta ute och mysa i vår värmen ♥ 
Nu är det bara 13 dagar kvar till USA! Faasiken vad jag längtar mycket.
Har även funderat på att byta layout på bloggen, sitter o pillar lite med en ny så får vi se när den kommer upp!
Ha de bra o Glad Påsk! ♥
iyo6
123456


♥ Rosa torsdagen

Hej på er! 1 april idag då! har ännu inte kommit på något kul att hitta på, men det har varit mycket annat som hänt idag. Har t.ex precis ätit påsk efterrätt med alla små påsk kärringar och påsk gubbar som vi har på dagiset idag.
På förmiddagen så hade det även krashat två förvirrade påsk kärringar på vårat dagis, Siri och Signe hette dem. Men Siris kvast hade gått sönder så alla barnen fick hjälpa till att laga den och även leta efter hennes förlorade katt. Haha.
Sedan så har vi letat efter påskägg och målat påsk teckningar.
Nu är det bara 14 dagar kvar tills jag ska till USA! längtar jätte mycket.
Jag har börjat att testa att illustrera lite i photoshop illustrator cs4, faktist jätte roligt, ska ladda upp en bild i kväll som jag håller på att illustrera så får ni se hur "duktig" jag är, haha.
Men nu ska jag dra tillbaka till dagiset, bloggar mera ikväll. 
oasjdkl
Påsk efterrätten! :) jätte gott.

123456



RSS 2.0