♥ Fullt upp

Förlåt att jag inte har bloggat det sista men det var så här att jag blev magsjuk i onsdags sedan var jag frisk på fredagen igen men då åkte jag bort till Sara och jag hann inte med att blogga då. 
Men nu ska jag berätta vad som hänt i helgen då.

Fredag: 
Var på dagiset som vanligt, på rasten gick jag hem och packade min väska som jag skulle ha hos Sara och då så möttes jag utav Loppan våran valp, hon var ensam ute.. blev rätt förvirrad och gick in o frågade om hon hade rymt eller något, men Adam hade sett henne i leka med Ludde inne 10 minuter tidigare och han hade bara legat i soffan hela tiden och han var ensam hemma, så jag gick och kollade alla dörrar och fönster men alla var stänga. Så min slutsats blev att våran valp kan gå genom väggarna! haha 
När jag slutat åkte jag in till Jönköping och köpte bio biljetter till Alice i underlandet 3D som jag och Sara gick och kollade på senare på kvällen. rekomenderad film, lite förutsägbar i början för oss som sett Alice i underlandet förut men sedan kom en helt annan story.

Lördag:
Vaknade tidigt utav att Saras valp Tilda ville hoppa upp till mig, men tillslut gick jag och bar upp henne till Sara så hon vaknade med. Sedan på kvällen när jag var hemma så bjöds man på 3 rätters middag förrätt varmrätt och efterrätt. Gott.

Söndag:
Gick upp tidigt idag igen för vi skulle till Linköping och shoppa, köpte 3 nya skor vanliga tyg skor fest skor och ett par gummistövlar som verkligen behövs nu i detta vädret med barnen. köpte även ny vår jacka, sjal, solglasögon, foundation och ny värme skyddande till håret som man tar innan man t.ex plattar håret.
Avslutade dagen på en restaurange. Jätte mysig dag.
"Har ingen bild på jackan o stövlarna"
123456




123456

♥ 23 dagar kvar

Tjingeling! ååh längtar bara mer och mer för varje dag som går till USA resan, nu är det 23 dagar kvar!
Idag så har jag äntligen fått tillbaka min röst så nu låter det iaf någorlunda skapligt när jag pratar.
Annars så har det inte hänt så mycket idag, det har regnat så mycket så vi var inne på eftermiddagen på dagiset idag. Det märktes tydligt på barnen MYCKET spring i bena var det och väldigt hög ljud nivå. På förmiddagen så var det även lite påsk pyssel, mycket mysigt.
Men nu ska jag lägga mig och läsa lite, har precis tagit ett glas honugs vatten "blää"
Bloggar mera i morgon.



aaaa
Om ni är i göteborg någon gång och ska äta lunch så är detta STORT rekomenderat!
Norra gubberogatan 30
tele. 031-218006


123456

♥ F*cking hals!

Igår så var jag och min lilla syster ute och red i skogen, det var riktigt mysigt och väldigt länge sedan sist. Men tyvärr så är inte min hals bättre, låter som jag vet inte vad när jag pratar. Men var iaf iväg o jobbade idag, gick la sådär haha men barnen mobbade mig iaf inte^^ Nu ska jag ta o sova tidigt så får vi hoppas att halsen e bättre i morgon ♥
Tog bilden igår när vi hade släppt ut hästarna i hagen igen! :)

ozdgsjvöl
Och detta kallar jag kärlek! ♥

ladgjaöodjg
123456

♥ Inget mjöl hemma!


När jag och Nina skulle börja med maten så upptäckte vi att vi inte hade något mjöl hemma!
Allt slutade med att jag fick gå över till grannen med en liten kopp och fråga om jag kunde få lite mjöl!
oh jag har jätte svårt att knacka dörr det är som en forbi.. stod utanför deras hus i säkert 5 minuter och försökte komma på vad jag skulle säga, och inte nog med det! jag är ju väldigt förkyld så när jag skulle prata med dem så mitt i meningen så försvann min röst -.- inte så jätte kul.. Men jag fick lite mjöl utav dem o nu har jag och Nina fixat fläskpannkaka som snart ska mumsas på.


123456


♥ lördag


Ja nu är det dags för mig att börja om och starta upp denna bloggen igen!
Idag skulle jag åkt till Norrköping men det blev inget med det pga att min hals är hemsk, det gör ont och låter som att jag är i målbrottet så jag har spenderat min dag i soffan framför tvn med Nina och Leon.
Men har även städat lite i mitt rum, blev så fint!
Ikväll blir det att göra fläskpannkaka med Nina o bara ta det lugnt.
Kanske bloggar mera ikväll!


123456


RSS 2.0