♥ Gubben i lådan

Kan verkligen inte sluta lyssna på den låten! Den har gått 24/7 hos mig nu de senaste veckorna! Jag borde tröttna på den snart.. Men icke sa nicke :) Sitter ff på bussen men nu är jag snart framme, jag har precis kört på vid Delsjömotet så Gbg here i come!                                                                                                                                                                                                                                                                                                      

♥ Glad tjej och höst lov!

Hej hopp alla glada människor där ute! Nu sitter jag på bussen till Göteborg igen, det är väldigt mysig i bussen! Det är bäck svart ute och här inne har vi en svag och härlig belysning, de flesta sitter och halv sover. De får mig att blir lite trött.  Idag var sista dagen i skolan så nu har vi höst lov! Oh jag hade en grymt bra avslutning på skoldagen.. Klarade det dumma matte provet! Är så himla glad och det är skönt att slippa tänka på det mera nu. Hoppas alla får ett jätte bra lov! Kram


♥ Ge mig min pojk!

Nu ligger jag här i min säng och försöker koncentrera mig på en film men det går inte! Jag saknar min pojke way to much! Jag vill inte ligga här helt ensam, jag gillar inte att vara ensam! :( Jag får inte träffa han förän i morgon och med tanke på hur långt det är tills det är i morgon så hinner jag nog dö eller ngt! haha :) ♥
Idag har det varit en ganska speciell diskussion mellan mig o Linus. Haha! Det hela började med att jag ville att han skulle följa mig till affären för jag skulle köpa tee mm och då skrev jag ett sms till han att jag skulle fråga en grej. Men när jag väl skulle skriva min fråga om han kunde följa med var jag så lat så jag orkade inte, så vi sa att vi skulle gå ut och ta det. Men under den korta stunden mellan smsen så hade Victor sagt till Linus att tänk om hon ska berätta att hon är gravid. (killar) haha. Men när vi är där ute berättar jag att jag ska te affären och jag undrade om han ville följa mig. Okey så var det klart vi gick in och satte oss igen. Men sedan så råkar Victor ha ganska livlig fantasi eller ngt i den stilen så då börjar han säga te Linus tänk om hon vill att ni ska köpa Graviditets test! hmmm... hur smart är min pojke då.. jo han började tro på det.. pucko ♥  Senare på dagen kom dom in på det ämnet igen och om vem som ska bli gud far o allt... hmm jag tänker inte bli gravid nu det är en sak som är säkert, varken jag eller min pojk vill ha barn nu! :)

♥ Helt fruktansvärt!

Så fruktansvärt tragiskt med valpen som blev sparkad till döds, läs artikeln här:
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7969268.ab En liten 10 veckors valp som bara ville hälsa... stackars liten valp. Till alla blogg läsare håll hårt i kopplet, man vet aldrig vad som väntar runt hörnet. Även om ni litar på era hundar så kanske ni inte litar på alla ni möter på vägen...
Stackars lilla Angel, blev bara 10 veckor

♥ Ge mig lite pussar

När vintern är på väg vill jag alltid bara gosa in mig i en mysig kofta och pussas! Haha ja jag vill pussas när det är kallt ute för då är det extra mysigt ;) Älskar alla att mysa eller är det bara jag? Jag skulle kunna stå och kramas och ligga och pussas i flera timmar om jag hade tid med det, men då skulle man ju inte få så mycket annat gjort.
Sitter och kollar runt lite på olika underkläder/nattlinnen hittade många söta på NovaQueen! Här är några utav mina favoriter, älskar den rosa!

♥ Den första snön!

Hej hopp gott folk! Först vill jag säga att jag är ledsen för att jag inte skrivit på ett tag men jag har verkligen inte haft någon tid över. Jag tycker att jag har för lite tid till allt nu för tiden. Så jobbigt! Det är så mycket man ska hinna med o göra och ändå är det bara 24 timmar på ett dygn och man sover bort en stor del utav den tiden. Jag har massa saker jag vill få gjort men jag hinner inte! Och en till jobbig grej är att det har börjat o snöa! Det snöar inte så mycket utan små små flingor kommer det från himlen.. det är inte höst längre, DET ÄR VINTER!! :(
Nu är jag helt ensam och det snöar.. Jag vill att min älskling ska vara här!

♥ Mys Tisdag

Hejsan! Nu är jag hemma från skolan! :)  Idag har vi haft lite mera Linförighet! Jätte skoj. Sedan har vi även fikat lite. Nu sitter jag här och väntar på att min älskling ska komma! Han är här om ca 10 minuter! Längtar, Idag ska vi ha en mys tisdag♥ Lite info om linförighet:
Momentet linförighet går till så att hunden ska gå med löst hängande koppel vid förarens vänstra sida. Den ska gå tätt intill ditt ben utan att för den saken tränga (trycka) mot benet. Den måste vara uppmärksam på vad du gör så att den inte avviker från din sida någon gång under momentet. När du stannar ska hunden sätta sig rakt och snabbt vid sidan. Kram Kram

♥ Glad Glad Glad!

Hejsan alla glada människor! Idag i skolan har vi klistrat upp det sista på collagen och snart ska vi sätta upp dem, sedan när jag kom hem så storstädade jag mitt rum så nu är det jätte fint. Förlåt att jag inte bloggat så mycket det sista men jag har inte haft tid och ork, men det ska det bli en ändring på. Igår var det min o älsklingens månads dag! ♥ Tiden går så himla fort med han! Åh helt underbart. Nu ska jag snart ta och tappa upp ett bad och bara ta det lugnt! Det är jag helt klart värd efter att ha slitit med mitt rum hela eftermiddagen! Tänkte även nämna att jag älskar när presentkort dyker upp i brevlådan, att kunna shoppa GRATIS är ju hur kul som helst!.
Från Gratis Skor http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=20964 kan jag knappt räkna alla presentkort jag fått! En väldigt bra sida! Nej nu ska jag bada! Bloggar mera sen.

♥ En underbar Lördag!

Hejsan hoppsan! Vilket underbart vackert väder det har varit ute idag! Jag har gått på lång promenad med hunden och bara tagit för mig utav dagen. Nu är jag dessvärre lite seg och orkar inte göra något jätte inlägg. Men jag antar att jag skriver mera i morgon. Kram alla och hoppas ni får en fortsatt trevlig lördags kväll!


♥ Denna dumma hicka!

Hejsan hoppsan! Nu sitter jag här och bloggar lite igen medans min syster dyster sitter och nopprar sina ögonbryn och jag hickar som en idiot. Snart ska jag får massage utav henne och sedan fransk manikyr! "Toppen" Idag har det varit chill i skolan slutade innan lunch så då åkte jag och Elin Peelin till Ica och köpte mumsigt att mysa till i kväll! Ja, jag vet att det bara är onsdag men ändå! Saknar min pojke! Men just nu är han iväg i jönköping en sväng. Fast jag får ju träffa han i skolan i morgon igen så det är bara att hålla ut! Nej nu ska jag snart få massage så bloggar kanske mer senare! Kram

♥ Tralla Tralla

Hejsan! Nu ligger jag i sängen och är sjuk, suck. Alla mina fina vänner är nu i skolan och har kul med hundarna medans jag rööötnar i min säng. Sedan skulle jag även träffa min pojke idag men det blev inget utav det. Igår hade jag ingen tid över att blogga för jag var väldigt trött när jag kom hem från skolan och så hade jag även ont i magen. Somnade någon gång efter 7 tiden. Tumme upp för det! Igår i skolan höll vi på att klistra upp alla bilder på världens olika hundraser på stora collage. Kommer att bli jätte fint när det är klart då vi kan börja pynta vårat hund klassrum i skolan. Nu har även Bygg killarna i skolan börjat att bygga hund kojor till hundgården! Längtar tills dom blir klara. Nej nu ska jag ta och vila lite! Bloggar mera sen.

♥ Sjuklingen

Hejsan! Nu sitter jag här i soffan och tittar på Björn Bröder tsm med min sjuka lilla syster! Idag är det jag som tar hand om henne. Hon ligger ner bäddad i soffan under en värme filt. Stackarn! ♥ Så idag blir det att titta på film med henne och mysa. Ska titta på nya prince of persia sen och mumsa chips. Ska även laga mat åt henne men det blir inte lätt med tanke på hur kräsen hon är. Haha men jag kommer la på något gott! Nu ska jag titta vidare på filmen! Ha det gott.

♥ Fredag kväll på bussen

Hej igen! Nu sitter jag på bussen och har tråkigt! Kul att spendera sin fredags kväll på en buss. Nu har det även börjat o mörkna så har blivit trött vilket inte är så bra, är även hungrig så jag sitter och mölar massa salta pinnar nu! Haha, Mumsigt. Saknar min pojke! Han är hemma o är sjuk, jag borde egentligen vara hos honom o ta hand om han. Hmm.. men det funkar ju inte. Jag tror inte jag kommer att hinna blogga så mycket nu i helgen, vi får se! Hoppas alla får en toppen fredag. Kram

♥ Helg!

Nu är det äntligen helg igen och har jag precis packat klart inför min resa Göteborg! Har stressat runt som en gris för att jag trott att jag inte skulle hinna men nu insåg jag att det är en timma kvar tills jag ska åka! Haha, men då har jag gott om tid att sitta vid datorn lite.
Är det någon mera än jag som tycker att filmen The last song är sjukt fin!? Grät floder när jag såg den. Så om ni inte sätt den rekommenderar jag att ni tar och tittar på den.
Snart dags att shoppa lite nya höst kläder! Har hittat massa fint jag vill ha! Så får se om jag kommer iväg någon dag när jag har lite mera pengar. Men nu ska jag ta och dubbel checka så att jag har fått med mig allt! Kanske bloggar mera på bussen sen! Kram

RSS 2.0